full
border
#666666
http://agiltledarskap.se/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://agiltledarskap.se/
#709c3e
style3
+46 587 559011

Organisationsutveckling

Använd formuläret när Du vill ha kontakt/anmäla intresse eller lämna synpunkt!


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

För oss omfattar ordet organisationsutveckling det mesta som vi gör. Därför hittar du exempel på området under flera rubriker på vår webbplats. Det kan ändå finnas skäl att uppmärksamma några områden som inte har någon annan speciell plats på vår webbplats.

 

Vi har både lång och bred erfarenhet av förändringsarbete både i stort och smått som berört människor och organisationer. Organisationsförändringar får de flesta som arbetar i en organisation förr eller senare uppleva. Därmed är det många som har sina egna erfarenheter av detta. Att driva, planera och genomföra, organisationsförändringar är det inte lika många som har erfarenhet av. Kanske har du varit med om organisationsförändringar som du upplevt negativt av någon anledning? Precis som för alla andra förändringsarbeten skadar det inte med erfarenhet. Ofta är det många som kan drabbas om en organisationsförändring inte fungerar.

 

Att dra igång en organisationsförändring utan erfarenhet är därför ett onödigt risktagande som kan stå organisationen/företaget dyrt. Att driva förändringsprocesser ser vi inte bara som vilken annan uppgift som helst. Det är en roll som vi gärna ser som ett yrke. Därför har vi i de flesta fall mer erfarenhet och kunnande från sådant arbete i högre grad än människor i andra yrken. Det är också erfarenhetsmässigt bra på många sätt att anlita en oberoende erfaren organisationskonsult när man står inför organisationsförändringar eller andra förändringar som påverkar flera människor i en organisation. Ge oss chansen att berätta om våra erfarenheter och kompetenser innan du ger dig i kast med stora förändringar i din verksamhet!

default
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off