full
border
#666666
http://agiltledarskap.se/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://agiltledarskap.se/
#709c3e
style3
+46 587 559011

Affärsutveckling

Använd formuläret när Du vill ha kontakt/anmäla intresse eller lämna synpunkt!


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Utveckling av ny affärsverksamhet bygger alltid på kunskap om nyckelområden eller särskilda förhållanden, som kan utnyttjas av företaget för att skapa nya affärer.

 

Idag pratar vi gärna om innovation i samband med företags förnyelse och långsiktiga överlevnad. Innovation kan kännas lite för anspråksfullt för många verksamheter. I grunden handlar affärsutveckling om samma sak. Allt kommer kanske inte falla under begreppet innovation efter en affärsutvecklingsprocess. Men processen för att ta fram nya affärsverksamheter, för tjänster såväl som produkter, innehåller i princip samma moment oavsett om de leder till en innovation eller ”bara” nya lönsamma affärer. Algi arbetar med beprövade enkla begrepp för att utveckla företagets innovationskraft. Att behärska affärsutvecklingsprocessen är en en säker väg mot att utveckla innovationskraften i verksamheten. Genom att dokumentera arbetet i en affärsplan tillfredställer vi behoven hos företagets huvudintressenter – ägare, finansiärer, ledning och medarbetare och ökar företagets förmåga att kommunicera mål på alla nivåer.

 

I enkla steg leder vi verksamheten steg för steg från affärsidé till en ny strategi.  Kontakta oss för en utförlig presentation!

default
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off